По-рано днес Народно събрание ратифицира Протокола към Северноатлантическия договор (НАТО) относно

...
По-рано днес Народно събрание ратифицира Протокола към Северноатлантическия договор (НАТО) относно
Коментари Харесай

С една снимка Лиляна Павлова издаде голяма парламентарна и лична тайна!

По-рано днес Народно заседание ратифицира Протокола към Северноатлантическия контракт (НАТО) по отношение на присъединението на Република Северна Македония, следвайки поредната поддръжка на българското държавно управление за европейската и евроатлантическа интеграция на Северна Македония и останалите ни съседи от Западните Балкани, написа Блиц.

``
реклама

На съвещанието участва и ръководителят на Събранието на Република Северна Македония Талат Джафери.

По мотив решението на парламента премиерът Бойко Борисов съобщи, че това е едно умно решение.
В същото време някогашният министър и настоящ народен представител Лиляна Павлова реши да издаде забавна парламентарна и персонална загадка.

В персоналния й фейсбук профил тя показа мнението си за решението на българския парламент за Северна Македония.

Освен това тя сподели фотография, от която става видно по какъв начин тъкмо е гласувала.



Фотосът на Павлова издаде, че тя е подкрепила решението, обвързвано със Северна Македония, като е гласувала с „ За “.

Ето какво написа Павлова във фейсбук (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Днес Народно заседание ратифицира Протокола към Северноатлантическия контракт (НАТО) по отношение на присъединението на Република Северна Македония, следвайки поредната поддръжка на българското държавно управление за европейската и евроатлантическа интеграция на Северна Македония и останалите ни съседи от Западните Балкани.

На съвещанието участва и ръководителят на Събранието на Република Северна Македония Талат Джафери.

Освен целеустремеността и напъните на управляващите в Северна Македония, значителен принос за реализирането на тази историческа стъпка има и българското държавно управление, отпред с премиера Бойко Борисов, което поставя поредна политика, водени от убеждението, че това е постоянна гаранция за определяне на трайна сигурност и разцвет на Балканите.

Важни основи за европейската вероятност на Република Северна Македония бяха положени с Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред двете страни, който беше подписан на 1 август 2017 година, както и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, което изведе тематиката на челно място в дневния ред на Европейски Съюз.

В наш народен интерес е югозападната ни съседка да бъде част от зоната на споделени демократични полезности, да поеме своя дял от отговорностите и отговорностите, произлизащи от участието в НАТО, както и да способства за евроатлантическата сигурност “.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР